Svět her - co zrovna hrajete?
5 posters
Svět her - co zrovna hrajete?
Zdravím,
je možné se s vámi potkávat i v jiných online hrách, MMO, nebo hrajete jen nějakou singlovku?
Já s partou hrávám Battlefield 2142, World of Tanks. Zrovna teď mi nedává spát Borderlands 2 a XCOM: Enemy Unknown.
je možné se s vámi potkávat i v jiných online hrách, MMO, nebo hrajete jen nějakou singlovku?
Já s partou hrávám Battlefield 2142, World of Tanks. Zrovna teď mi nedává spát Borderlands 2 a XCOM: Enemy Unknown.
Reaspi- Poèet pøíspìvkù : 10
Re:
Jo já hraju znova velmi starou hru RedDragon. Ale tam už moc lidí nezná, hrál jsem jí už i před cca 9ti lety kdy nic moc jinýho nebylo, ale teď spoustu lidí odrazuje že je to tabulková tahovka. Nevim jestli to tu někdo zná ale je to báječná věc :-) Jinak jsem hodně ulítával na Runescapu, ale když už jsem skoro všechny skilly dotáhl do konce tak mě to trochu nebaví už
Oromis- Poèet pøíspìvkù : 15
Re: Svět her - co zrovna hrajete?
hrozne dobra hra napsledy sem ji sice hral před 2 roky ale po dobu 5ti let byla jednickou mezi hrama u mne
ze byh si znovu zahral ? za koho hrajes a v jake ali
ze byh si znovu zahral ? za koho hrajes a v jake ali
re
teď jsem si hodil lumpa a vojáka do akademie abych si to oživil, taky jsem nehrál asi 7 věků..? možná víc a bylo spousta změn.
Oromis- Poèet pøíspìvkù : 15
Oromis napsal:Jo já hraju znova velmi starou hru RedDragon. Ale tam už moc lidí nezná, hrál jsem jí už i před cca 9ti lety kdy nic moc jinýho nebylo, ale teď spoustu lidí odrazuje že je to tabulková tahovka. Nevim jestli to tu někdo zná ale je to báječná věc :-) Jinak jsem hodně ulítával na Runescapu, ale když už jsem skoro všechny skilly dotáhl do konce tak mě to trochu nebaví už
Dost lidí na tom propařilo celou vysokou školu a někteří tak moc, že je vyhodili. Byla to moc chytlavá hra.
reddragon zajimave
ten sem hral take ale uz to je fakt dlouho
myslim ze jsem ji zacal hrat nekdo kolem roku 2000
jinak sem jeste hodne hraval ragnarok korejska hra asi nikdo nezna
Ja mrskam po síti Sniper Elite
Diktator- Poèet pøíspìvkù : 3
oggi napsal:reddragon zajimave
Nic proti, ale Ragnarok, vypadá jako totální masakr. :-)
[You must be registered and logged in to see this link.]
Povolení tohoto fóra: